Lammastuotteet

Karitsan liha

Karitsan eli alle vuoden vanhan lampaan liha on vähärasvaista, hienosyistä ja miedon makuista. Karitsat ovat saaneet elää lajityypillistä laidunelämää tuottaen laadukasta lihaa.
Ruoan valmistaminen tilamme luuttomaksi leikatusta lihasta on helppoa. Lihat on pakattu teurastamolla vakuumiin ja pakastettu varmistaaksemme lihan parhaan säilymisen. Jauheliha on pakattu noin kilon pakkauksiin. Luutonta paistia on pakattu erikoisiin pakkauksiin vastaamaan kunkin ruoanlaittajan tarpeita. Paistipaloista voi helposti valmistaa mehevän paistin, paloittelemalla pata- ja keittoruokia tai siivuttamalla sopii se vaikkapa grillattavaksikin. Ulko- ja sisäfile sekä entrecote sopivat todelliseen grilliherkutteluun.
Lihan sesonkikausi ajoittuu tilallamme syksyyn, jolloin voi ennakkoon tilata myös kokonaisen tai puolikkaan karitsan haluamallaan tavalla paloiteltuna ja tuoreena tai valmiiksi pakastettuna.

KARITSAN LIHA

  • Jauheliha; noin 0,6-0,8 kg, 17€/kg
  • Luuton paisti; noin 1,1-1,9 kg, 28€/kg
  • Viulu (sisältää luun), noin 1,4-2 kg, 25€/kg
  • Ulkofile; noin 0,4-1,5 kg, 32€/kg
  • Sisäfile; noin 0,3-0,7 kg, 35,€/kg
  • Entrecote; noin 0,3-0,5 kg, 32€/kg
  • Kare; noin 0,3-0,5 kg, 28€/Kg
  • Niskakiekko; noin 0,8-1kg, 23€/kg
  • Maksa; noin 0,5 kg, 10€/kg

LAMPAAN LIHA

  • Jauheliha; noin 0,7-0,9 kg, 15€/kg
  • Luuton paisti; noin 2-2,5 kg, 25€/kg
  • Ulkofile; noin 0,5 kg, 30 €/kg
  • Sisäfile; noin 0,6 kg, 33 €/kg
  • Entrecote; noin 0,3-0,5 kg, 30€/kg

Villatuotteet

  • Talja; koon ja laadun mukaan, 100-200
  • Raakavilla, alk. 5€/kg
  • Käsinpesty villa; sisältää lanoliinin, 25€/kg